Isolatie verhoeven
animated
Nieuws
 www.isolatieverhoeven.be - info@isolatieverhoeven.be - Tel. (016) 65 05 05 - Fax (016) 65 70 50
NL - FR 

In de mediaPerstekst

Isolatie Verhoeven NV (Kampenhout) blaast 30 kaarsjes uit

Groepsfoto bij persbericht 30 jaar Isolatie VerhoevenEen klein bedrijfje met aanvankelijk 3 arbeiders dat op 24 juni 1982 het levenslicht zag, is vandaag de dag uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de isolatiesector. De meer dan 20 arbeiders en 6 bedienden brengen elke dag opnieuw de bedrijfsmissie in de praktijk :

"Het team van Isolatie Verhoeven verzorgt in België de verkoop en plaatsing van een kwaliteitsgamma van isolatiematerialen, voor particulier en professional, met aandacht voor klantgericht maatwerk van bij het deskundig advies tot de vereiste nazorg."

Gedelegeerd bestuurders Sven & David Verhoeven, sinds half 2007 aan het hoofd van het bedrijf, blikten op het traditionele halfjaarlijkse overlegmoment met het personeel terug op 30 jaar ervaring in isolatietechnieken.

Sven Verhoeven haalde o.a. de grote diversiteit aan gebouwen aan waarin het bedrijf zijn specialiteiten toepast : banken, zwembaden, justitiepaleizen, kastelen, voetbalstadia, klinieken, scholen en uiteraard ook woningen kwamen in de loop der jaren aan bod.

Hij merkte op dat Isolatie Verhoeven sinds een vijftal jaar in zijn opdrachten een grote verschuiving waarneemt van nieuwbouw naar renovatieprojecten. Een verrassing is dit niet, gezien de bouwgrondprijzen in vele regio's onbetaalbaar zijn geworden. De overheden steken verbouwers bovendien een handje toe met diverse steunmaatregelen, hoewel hier de laatste twee jaar fors het mes is in gezet. Isoleren blijft niettemin, gezien de korte terugverdientijd, de beste investering voor de (ver)bouwer.

Verder benadrukte Sven Verhoeven dat de huidige sterke positie van het bedrijf deels te verklaren is door ook in moeilijkere perioden creatief om te springen met probleemsituaties, die soms ingrijpende beslissingen vragen. Eensgezindheid is op die momenten een must, om resultaten te behalen moeten alle neuzen in dezelfde richting wijzen.

Die eensgezindheid heeft Isolatie Verhoeven in zijn 30-jarig bestaan steeds tot een betrouwbare partner gemaakt. Immers, hoeveel bedrijven kunnen na 30 jaar zeggen dat zij nog steeds onder dezelfde naam en met hetzelfde BTW-nr. actief zijn ? Ook de komende jaren wil het bedrijf dé referentie blijven als het op kwaliteitsvolle uitvoeringen aankomt. Isolatie Verhoeven rekent daarvoor op gemotiveerde medewerkers die hun eigen verantwoordelijkheid opnemen en die hun collega's motiveren om hetzelfde te doen.

Na een slotwoordje van stichter René Verhoeven werd door de bedrijfsleiding aan alle werknemers en partners een cocktailparty aangeboden en kon er bij een lekkere barbecue nog wat nagekaart worden. Op naar de volgende 30 jaar !

© 2003-2014 - Isolatie Verhoeven nv

webdesign: highgate ´57


Laatste aanpassing op Thursday, October 22, 2015