Isolatie verhoeven
animated
Nieuws
 www.isolatieverhoeven.be - info@isolatieverhoeven.be - Tel. (016) 65 05 05 - Fax (016) 65 70 50
NL - FR 

Perliton thermische vloerisolatie

Productvoorstelling :

PERLITON is een lichte cellulaire mortel, bestemd voor het isoleren van vloeren en platte daken.
PERLITON is een hoogwaardig isolatiemateriaal op basis van styroporkorrels, vermiculiet, cement en toeslagstoffen.
PERLITON wordt in de fabriek in droge vorm samengesteld. Op de werf wordt de droge samenstelling gemengd met cement en water tot een goed verpompbare plastische mortel en aangebracht door middel van een industriële pomp. Hierdoor wordt steeds een constante kwaliteit van isolerende mortel aangeboden.
PERLITON is de gemakkelijkst te plaatsen vloerisolatie. U kan Perliton ook zelf plaatsen. Wij hebben de droge samenstelling in voorgemengde zakken van 100 liter, welke u mengt met water en cement in een betonmolen of een kuip (met mixer) tot een kant en klare isolatiemortel.
PERLITON wordt ter plaatse gegoten. Alle oneffenheden, buizen, leidingen of sleuven worden in één handeling uitgevuld en geïsoleerd. Tijdrovende en dure uitvlaklagen zijn met Perliton niet meer nodig.
PERLITON omhult de warmwaterbuizen en isoleert ze terzelfdertijd. Geen duur en tijdrovend knip- en plakwerk meer met isolatieplaten ! Het probleem van de leidingen wordt in de meeste documentatie van vloerisolatieplaten verzwegen, maar HET IS ER wel degelijk !
PERLITON stelt geen extra eisen aan de dekvloer als afwerklaag. Een chape van 5 cm voldoet, alsook een gietchape of anhydrietchape van 4 cm. U kan ook rechtstreeks vloeren in een gestabiliseerde zandbedding.
PERLITON isolatie beschermt de duurste en delicaatste vloer zonder dat de bouwheer zich zorgen hoeft te maken over barsten of scheuren omwille van de isolatie.
PERLITON kan gecombineerd worden met andere isolatiematerialen (vulblokken), zoals polystyreen of polyurethaan.
PERLITON is milieuvriendelijk want volledig recycleerbaar en asbestvrij.

U wenst de isolatiewaarde van deze vloerisolatie in uw vloeropbouw te vergelijken met een ander systeem ? Vraag een EPB-rekennota aan onze studiedienst !

© 2003-2014 - Isolatie Verhoeven nv

webdesign: highgate ´57


Laatste aanpassing op Thursday, October 22, 2015